Geen Poll

Er is op dit moment geen poll.

Activiteiten en borrelen bij...

Buiten een klimvereniging is de NijSAC ook een gezelligheidsvereniging. Dat betekent dat we niet alleen klimmen, maar ook zo nu en dan eens een biertje, wijntje, etc. drinken en er genoten wordt van het leven met geweldige activiteiten georganiseerd door de activiteitencommissie. Zo hebben we elk jaar een kerstdiner, sinterklaasactiviteit, spelletjesavonden en véél meer! Wil je weten welke activiteiten binnenkort georganiseerd worden, kijk dan hier!
Vervolgens pak je je agenda erbij en houd je alvast elke tweede donderdagavond van de maand vrij, want dan vindt namelijk de befaamde NijSAC borrel plaats.

Elke tweede donderdagavond van de maand, vanaf 20.30u is de NijSAC te vinden in Café Beer&Bites.  Dat laat die speciaal biertjes nog lekkerder smaken! Een NijSAC borrel zou trouwens geen NijSAC borrel zijn zonder thema. Maar ben niet bang! Je hoeft niet je outfit op dat thema af te stemmen (wat natuurlijk wel mag). Zo passeren bijvoorbeeld elk jaar de "Stoere Vakantie-Verhalen Borrel" of de "After Intro Borrel" weer de revue en wordt er zo nu en dan aan de hand van dat thema iets speciaals georganiseerd. Wat dat speciaals is? Daar zul je voor naar de borrels moeten komen, want dat wordt van tevoren niet bekend gemaakt...

Santé!


Sponsored by: Grip Klimcentrum Nijmegen, Café BEER & bites, Kathmandu