Geen Poll

Er is op dit moment geen poll.

NSAC alpiene cursussen

Elk jaar organiseert de NSAC in samenwerking met alle 12 SAC’s het zomerprogramma. Het NSAC zomerprogramma biedt alpiene cursussen op verschillende niveaus voor beginners tot en met gevorderden met als einddoel het zelfstandig maken van alpiene tochten. Deze alpiene klimcursussen zijn gericht op degene die de ambitie hebben op het niveau van de betreffende cursus, zelfstandig klimtochten te maken en misschien uiteindelijk zelfs te gaan leiden.

Aan deze NSAC cursussen kan iedereen deelnemen die lid is van een SAC. Qua kwaliteit, informatie en niveau worden ze over het algemeen zelfs beter gewaardeerd dan de cursussen aangeboden door de NKBV. Omdat deze standaard moeilijk te evenaren is, organiseert de NijSAC geen eigen alpiene cursussen, maar moedigen wij iedereen aan die van de NSAC te volgen.

Gelukkig organiseert de NSAC ook dit jaar weer cursussen, waarin kennis en ervaring opdoen in rots, sneeuw en ijs wordt gecombineerd met het maken van mooie toeren. De alpiene cursussen zullen worden toegelicht op onze alpiene informatie avond ergens in het begin van het jaar. Houd voor de preciese datum onze agenda in de gaten!
Voor meer informatie, vragen of mooie verhalen over alpiene tochten kun je contact opnemen met de Alpien Coördinator. Of surf naar de NSAC site, waar onder het kopje "zomer" héél veel informatie te vinden valt over de verschillende aangeboden cursussen of om je al direct aan te melden.

Veel plezier in de Alpen en "Berg Heil"!


Sponsored by: Grip Klimcentrum Nijmegen, Café BEER & bites, Kathmandu