Geen Poll

Er is op dit moment geen poll.

Commissies

De NijSAC heeft vele commissies, die zich met leuke en/of nuttige activiteiten bezighouden. Zonder hen zou de NijSAC niet bestaan. Ze zorgen ervoor dat er allerlei activiteiten georganiseerd worden en nemen zodoende het bestuur veel werk uit handen. Eigenlijk kunnen de commissies altijd wel versterking gebruiken, dus zit er eentje tussen die jou leuk lijkt, kun je daar gewoon een mailtje naar toe sturen. Ze vertellen je dan graag wat meer over wat ze precies doen en hoeveel tijd ze ermee bezig zijn.

Activiteitencommissie(activiteiten@nijsac.climbing.nl)
Advies commissie(adcie@nijsac.climbing.nl)
Alpiene coordinators(ac@nijsac.climbing.nl)
Batavierenrace commissie(batavierenrace@nijsac.climbing.nl)
Bibliotheek commissie(bibliotheek@nijsac.climbing.nl)
bijna Livre Ouvert gedrukt commmissie(blog@nijsac.climbing.nl)
Dies commissie(dies@nijsac.climbing.nl)
Financiële advies commissie(ficie@nijsac.climbing.nl)
Huisstijlcommissie(huiscie@nijsac.climbing.nl)
Introductie commissie(introductie@nijsac.climbing.nl)
Kader(kader@nijsac.climbing.nl)
Materiaal commissie(materiaal@nijsac.climbing.nl)
Opleidingscommissie(opleidingen@nijsac.climbing.nl)
Promofilm commissie(promofilm@nijsac.climbing.nl)
Stuntcommissie(events@nijsac.climbing.nl)
Urban Bouldercommissie(urbanboulder@nijsac.climbing.nl)
Webmasters(webmaster@nijsac.climbing.nl)
Winter Coordinator(wc@nijsac.climbing.nl)
Winter Wandel Weekend commissie(www@nijsac.climbing.nl)

Activiteitencommissie

Alle gezellige activiteiten die niets met klimmen te maken hoeven hebben, worden door deze commissie georganiseerd. Zo worden o.a. het Sinterklaasfeest, kerstdiner, filmavonden, lezingen, de ouderdag, het nieuwjaarsfeest en de eindactiviteit door de accie verzorgd. De accie heeft een eigen pagina waar je je kunt inschrijven voor activiteiten.

Voorzitter: Hanneke van der Zandt
Email: activiteiten@nijsac.climbing.nl

Advies commissie

De adcie ondersteunt het bestuur. Het geeft sturing en begeleiding bij moeilijke beslissingen, wanneer het bestuur daar behoefte aan heeft. Ook bekijkt de adcie de notulen van elke bestuursvergadering. Het bestuur blijft wel de beslissingen nemen.

Voorzitter: geen
Email: adcie@nijsac.climbing.nl

Alpiene coordinators

De ACer (Alpien Coördinator) is de contactpersoon voor alle Alpiene activiteiten die de NijSAC organiseert, zoals de Alpiene Avond en de Alpenweek. Daarnaast is de ACer verantwoordelijk voor het contact met de NSAC over het NSAC-zomerprogramma. Heb je vragen over NSAC-cursussen, de Alpenweek of andere Alpiene vragen dan kan je contact opnemen via onderstaand emailadres. Ben je geïnteresseerd om als Alpien coördinator actief te worden, mail dan naar het bestuur.

Voorzitter: Vice-voorzitter NijSAC
Email: ac@nijsac.climbing.nl

Batavierenrace commissie

De Batavierenrace is de grootste estafetteloop van de wereld en gaat van Nijmegen naar Enschede in 25 etappes over zo'n 175 kilometer. Aansluitend vindt in Enschede het grootste studentenfeest van Nederland plaats. Dit alles gebeurt elk jaar in het laatste weekend van april. Ook de NijSAC is al vele jaren met een team van de partij. De batacie coördineert o.a. de inschrijving en het vervoer en zorgt dat iedereen kan feesten. Uiteraard is het de bedoeling dat er ook dit jaar weer een NijSAC team meedoet.

Voorzitter: Teske Voerman
Email: batavierenrace@nijsac.climbing.nl

Bibliotheek commissie

De bibliotheek wordt tegenwoordig beheerd door de Materiaal Commissie.

Voorzitter: Klimcommissaris NijSAC
Email: bibliotheek@nijsac.climbing.nl

bijna Livre Ouvert gedrukt commmissie

De LO-commissie is verantwoordelijk voor het uitbrengen van het NijSAC-verenigingsblaadje. Meld al je brainwaves, hersenscheten en sappige roddels op bovenstaand emailadres.

Voorzitter: geen
Email: blog@nijsac.climbing.nl

Dies commissie

De NijSAC is opgericht op 15 maart 1984 en dit vieren we elk jaar. Dit jaar zal de dies een spetterend feest zijn op 1 april in de Dollars!

Voorzitter: geen
Email: dies@nijsac.climbing.nl

Financiële advies commissie

Twee maal per jaar moet de financiële administratie van de NijSAC worden gecontroleerd. De Ficie neemt deze taak op zich. Hiervan brengen ze verslag uit op de ALV's in het voor- en najaar. Ook brengen zij advies uit over het financiële beleid aan het bestuur.

Voorzitter: Penningmeester NijSAC
Email: ficie@nijsac.climbing.nl

Huisstijlcommissie

Deze tijdelijke commissie hoopt te zorgen voor een uniforme kleur en andere belangrijke dingen!

Voorzitter: geen
Email: huiscie@nijsac.climbing.nl

Introductie commissie

Misschien heb je via deze commissie de NijSAC wel leren kennen. Ze organiseren een paar keer per jaar een introductieweekend. Voor het geval je niet mee bent geweest; dit is een weekend voor ongeveer 12 personen die het klimmen en de NijSAC graag willen leren kennen. De introcie bestaat uit ongeveer vier personen. Lijkt het je leuk om dit ook een keer te organiseren, dan kun je je dit aangeven bij de vice-voorzitter.

Voorzitter: Jasper Burgers
Email: introductie@nijsac.climbing.nl

Kader

Kaderleden van de NijSAC zijn de begeleiders, instructeurs en opleiders die zorgen voor alle opleidingen binnen de NijSAC; en er voor zorgen dat iedereen veilig, zelfstandig, leert klimmen.

Voorzitter: geen
Email: kader@nijsac.climbing.nl

Materiaal commissie

Opslag, aankoop, onderhoud, beheer en verhuur van klimmaterialen zijn de hoofdtaken van deze commissie. Ook is het mogelijk om topo's en boeken te lenen uit de NijSAC bibliotheek.

De materiaalcommissie hanteert vaste tijdstippen voor het uitgeven en weer innemen van materiaal: maandag 17:45 en woensdag 20:15. Stuur tijdig een mailtje wanneer je iets wilt lenen, anders kan het zijn dat je voor een dichte deur staat.

Voorzitter: Klimcommissaris NijSAC
Email: materiaal@nijsac.climbing.nl

Opleidingscommissie

De opleidingscommissie houdt zich bezig met het organiseren van de opleidingen binnen de NijSAC en ze verschaffen informatie over de zomer- en wintercursussen van de NSAC. Ook verzorgen zij de aanmeldingsprocedure voor deze cursussen. De opleidingscommissie heeft een eigen pagina waarop je kunt zien welke opleidingen er binnen de NijSAC zijn. Je kunt de opleidingscommissie ook mailen op bovenstaand adres.

Voorzitter: Idzard Stoker
Email: opleidingen@nijsac.climbing.nl

Promofilm commissie

Verzamelen en verwerken van filmmateriaal voor een vet promotiefilmpje voor de NijSAC!

Voorzitter: Yara ten Pas
Email: promofilm@nijsac.climbing.nl

Stuntcommissie

Voorzitter: Klimcommissaris NijSAC
Email: events@nijsac.climbing.nl

Urban Bouldercommissie

De urban bouldercommissie houdt zich bezig met het organiseren van urban boulder activiteiten (het klimmen op gebouwen) en het ontwerpen, bijhouden en verbeteren van de Nijmeegse Urban Bouldertopo.

Voorzitter: Twan van Laarhoven
Email: urbanboulder@nijsac.climbing.nl

Webmasters

Voor deze commissie is de belangrijke taak weggelegd om de NijSAC website te onderhouden en verder te ontwikkelen. Wij proberen ervoor te zorgen dat de site altijd up to date is, er zo mooi en overzichtelijk mogelijk uitziet, zoveel mogelijk functionaliteit heeft, etc.

Voorzitter: Maciek Sokolewicz
Email: webmaster@nijsac.climbing.nl

Winter Coordinator

Deze commissaris zorgt voor allerhande winter activiteiten (al dan niet in samenwerking met de NSAC). Mocht je vragen / ideeen / problemen hebben dan kun je contact opnemen via onderstaand mail adres. Deze functie wordt momenteel waargenomen door de alpien coördinator.

Voorzitter: geen
Email: wc@nijsac.climbing.nl

Winter Wandel Weekend commissie

De WWW-commissie organiseert het jaarlijkse Winter Wandel Weekend, het enige NijSAC-weekend waar je je klimgordel, tent en zelfs je slaapzak thuis mag laten. Na een lange dag wandelen in een prachtig winters landschap en een weldadige driesterrenmaaltijd zak je voldaan achterover bij het reeds knapperende haardvuur. Wat wil een mens nog meer? Het volgende Winter Wandel Weekend...is in voorbereiding. Hou de site in de gaten voor meer informatie

Voorzitter: geen
Email: www@nijsac.climbing.nl


Sponsored by: Grip Klimcentrum Nijmegen, Café BEER & bites, Kathmandu