Geen Poll

Er is op dit moment geen poll.

Klimweekenden

Wanneer?

De volgende weekenden staan op de planning:

Type weekend: normaal

GebiedDatumDeelnemers 
Rochers de Freyr (Freyr, België) 27/10/2017 - 29/10/2017 6/15 [ gebied info ]

Type weekend: opleiding

GebiedDatumDeelnemers 
Rochers de Néviau (Dave, België) 22/9/2017 - 24/9/2017 17/17 [ gebied info ]
Monthermé (Monthermé, Frankrijk) 29/9/2017 - 1/10/2017 0/9 [ gebied info ]
Monthermé (Monthermé, Frankrijk) 6/10/2017 - 8/10/2017 0/9 [ gebied info ]
Rochers de Freyr (Freyr, België) 13/10/2017 - 15/10/2017 10/15 [ gebied info ]
[+]

Klimweekend: een definitie

Een NijSAC klimweekend is een 2.5 dag durend evenement, waarbij doorgaans 9 mensen zich bepakt en bezakt met de nodige vloeibare, vaste en gasvormige brandstof alsmede imposant touw- en ijzerwerk in een busje proppen om vervolgens af te zakken naar een rotspartij, doorgaans niet ver van de grens, met een naburig gelegen kampeer/bivakterrein. Hier installeren zij hun tijdelijke verblijfplaats (een tentenkamp; meestal concentrisch geformeerd rondom een hardvuur/kook- en ontmoetingsplaats) die fungeert als uitvalsbasis voor hun geliefde hobby: het klimmen.

Samenstelling

Een klimweekend bestaat meestal uit 9 deelnemers; hiervan is de samenstelling als volgt:

  • 1x SKI (-OV of -AK)
  • 2x SKB-O
  • 6x Klimmers

De precieze aantallen SKI's en SKB's zijn afhankelijk van de ervaring van de deelnemers. Per 3 niet-zelfstandige klimmers, gaat 1 SKB mee. Per 3 SKBs minimaal 1 SKI (met minimaal 1 SKI per weekend). Niet-zelfstandige klimmers zijn zij die nog niet het KVB-OV hebben behaald. Als alle deelnemers het KVB-OV hebben, is sinds 2013 een SKI of SKB niet meer verplicht.

Aanmelding

Aanmelden kan vanaf de vrijdag 4 weken voor aanvang van het desbetreffende weekend om 12.00 uur exact. In 3 simpele stappen schrijf je je in:
  1. Je klikt op het weekend van je keuze
  2. Je logt in met je NijSAC gebruikersnaam en wachtwoord (ben je die vergeten? Klik dan hier)
  3. Je vult het formulier volledig in, en je klikt op de Inschrijf knop
Na deze 3 eenvoudige stappen krijg je via de email een bevestiging. Mocht je je inschrijving willen wijzigen dan kan dit door bovenstaande stappen te herhalen. Het materiaal dat je bezit kun je nu aanpassen in je profiel (gordel, helm, touw, etc.). Houd dit goed bij, dan weet de WOrga zeker wat hij/zij nog mee moet nemen op het weekend.

Afmelding

De afmeldtermijn is 2 weken voor het begin van het weekend. Als je je voor deze tijd afmeldt is er niks aan de hand. Meld je je pas later af, dan is het mogelijk dat je gevraagd word te delen in de al gemaakte kosten (meestal alleen boodschappen). Zorg er dus voor dat als je je afmeldt, je dit op tijd doet! Maar laat het je ook niet weerhouden om je toch in te schrijven!

Onduidelijkheden / vragen

Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn, dan kun je deze stellen aan de klimcommisaris. Deze is via de mail te bereiken op klimcommissaris__VERWIJDER_DIT__@nijsac.climbing.nl

Sponsored by: Grip Klimcentrum Nijmegen, Café BEER & bites, Kathmandu