Geen Poll

Er is op dit moment geen poll.

Lid worden... geweldig!

Je wilt lid worden van de NijSAC, maar toch nog eerst de behoefte de vereniging wat beter te leren kennen? Check dan deze pagina met wat meer informatie. Als je daarna nog vragen hebt kun je die natuurlijk altijd stellen aan het bestuur per mail.

Doordat de NijSAC verbonden is met de Radboud Universiteit Nijmegen en het daarbij horende Universitair Sportcentrum, kent de vereniging verschillende lidmaatschappen met ieder zijn eigen voorwaarden. Welk lidmaatschap bij je past hangt dus af van welke voorwaarden op jou van toepassing zijn. Hieronder lees je precies wat de voorwaarden zijn en hoe je je aan moet melden. Mocht er iets niet duidelijk zijn of je wil toch een ander lidmaatschap, stuur dan even een mailtje naar het bestuur.

Voor welk lidmaatschap kom je in aanmerking?

Overige voorwaarden

  • Voor een (buitengewoon) lidmaatschap moet je lid zijn van de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging. Als je nog geen lid bent van de NKBV kun je dat hier worden.
  • Ook dien je in het bezit te zijn van een geldige bergsportverzekering. Je kunt deze tegelijk met het NKBV-lidmaatschap afsluiten. Een voordeel van de NKBV bergsportverzekering is dat het tevens een doorlopende reisverzekering is, welke je nergens zo goedkoop af zult kunnen sluiten.

Hoeveel kost dat?

De jaarlijkse contributie voor een lid bedraagd €30,-, dat van een buitengewoon lid €40,-. Donateurs zijn oud-leden of mensen die de vereniging een warm hart toe dragen en schenken de vereniging een minimum bedrag van €20,- per jaar. Voor elk lidmaatschap geldt: meld je je na 1 april aan, dan betaal je nog maar de helft van de contributie voor het resterende deel van het verenigingsjaar (tot 1 oktober). Ook dient de betaling van de contributie per incasso te worden voldaan.

De kosten van het lidmaatschap van de NKBV en de bergsportverzekering NKBV bedragen voor 2014 respectievelijk €46,- en €26,50,-, wanneer je niet ouder bent dan 24 jaar. Is dit wel het geval dan komt er voor het lidmaatschap een extra €3,50 bij.
Voor de actuele contributies en om je direct aan te melden kijk je echter hier.

Aanmelden bij de NijSAC

Je kunt je aanmelden door het juiste inschrijfformulier bij je lidmaatschap hieronder te downloaden. Print deze vervolgens uit of vraag de secretaris voor het juiste, reeds geprinte inschrijvingsformulier. Eenmaal ingevuld kun je dit opsturen naar:
     NijSAC
     Heyendaalseweg 141
     6525 AJ Nijmegen

of deponeer het in het NijSAC postvakje op het Universitair Sportcentrum.

Je kunt ook ervoor kiezen om het op je PC in te vullen, een digitale handtekening bij te zetten en het naar de secretaris op te sturen.

Formulieren

Inschrijfformulier lid (145 KB)
Inschrijfformulier donateur (212 KB)

Opmerkingen

  • Als je nog geen lid bent van de NKBV maar dat binnenkort wel wordt, is dat geen probleem voor je inschrijving. Je kunt dan echter niet deelnemen aan klimactiviteiten van de NijSAC zolang dit betekent dat je ook nog geen bergsportverzekering hebt.

     
  • Als buitengewoon lid of donateur ben je over het algemeen niet in het bezit van een sportkaart. Hierdoor kun je helaas niet op het Universitair Sportcentrum klimmen of deelnemen aan NijSAC cursussen, aangezien deze op het USC worden verzorgd.

    Voor deze leden bestaat er echter de mogelijkheid een maandkaart te kopen. Hiermee mag je een maand lang gebruik maken van alle faciliteiten van het USC inclusief de trainingsuren van de vereniging. Actuele prijzen en meer informatie is te vinden op de website van het USC.

    Gelukkig is een sportkaart niet noodzakelijk om mee te kunnen doen aan onze gezelligheidsactiviteiten, klimweekenden of voor het ontvangen van nieuwsmails.

Sponsored by: Grip Klimcentrum Nijmegen, Café BEER & bites, Kathmandu