Geen Poll

Er is op dit moment geen poll.

Stunts

Wanneer?

De volgende stunts staan op de planning:
[+]

Stunt: een definitie

Een NijSAC stunt is een evenement waar klimmende mensen een goede smoes hebben om super vetten dingen te doen zoals abseilen van een gebouw

Samenstelling

De samenstelling van een stunt is nog niet echt bekend :(

Aanmelding

Aanmelden kan vanaf de vrijdag 4 weken voor aanvang van de desbetreffende stunt om 12.00 uur exact. In 3 simpele stappen schrijf je je in:
  1. Je klikt op de stunt van je keuze
  2. Je logt in met je NijSAC gebruikersnaam en wachtwoord (ben je die vergeten? Klik dan hier)
  3. Je vult het formulier volledig in, en je klikt op de Inschrijf knop
Na deze 3 eenvoudige stappen krijg je via de email een bevestiging. Mocht je je inschrijving willen wijzigen dan kan dit door bovenstaande stappen te herhalen. Het materiaal dat je bezit kun je nu aanpassen in je profiel (gordel, helm, touw, etc.). Houd dit goed bij, dan weet de SOrga zeker wat hij/zij nog mee moet nemen op het weekend.

Afmelding

De afmeldtermijn is 2 weken voor het begin van het stunt. Als je je voor deze tijd afmeldt is er niks aan de hand. Meld je je pas later af, dan is vinden we dat niet plezierig. Zorg er dus voor dat als je je afmeldt, je dit op tijd doet! Maar laat het je ook niet weerhouden om je toch in te schrijven!

Onduidelijkheden / vragen

Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn, dan kun je deze stellen aan de stuntcommisaris. Deze is via de mail te bereiken op klimcommissaris__VERWIJDER_DIT__@nijsac.climbing.nl ## TODO: aanpassen

Sponsored by: Grip Klimcentrum Nijmegen, Café BEER & bites, Kathmandu